Monday 29 June 2020

AAM PAPAD


Prep Time :15 mins
Cooking Time : 15 mins
Serve : 4

सामग्री  /INGREDIENTS 

2 पका  आम  / 2  ripe  mango 
2 TSP  चीनी  / Sugar
1 /2  TSP  काला  नमक / black salt


 विधि

मिक्सर  में  आम  का  पल्प ,चीनी और काला  नमक  डाल 
 कर ब्लेंड  कर ले। 
पैन  में आम का पल्प ,चीनी  और  कला नमक  डाल  कर लगातार  चलायें 
10  मिनट तक कुक करे। 
प्लेट में डाल  कर  धुप  में सुखाय

METHOD
In a blender add mango pulp,sugar and black salt and blend it
In a pan add mango mixture and stir continously .
Stiring and cook for 10 mins.
Pour it in a plate and keep in the sun light /fan for two days



























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