Sunday, 19 July 2015

PANEER CREAMY PASTA WITH WHITE SAUCE




सामग्री
पास्ता     -  1  कप
दूध     -  2  कप
कटा  पयाज़   -    1
मैदा     -  2  tbsp
मक्खन    -   2 Tbsp
काली मिर्च पाउडर   - 1 /4  Tsp
नमक           -  स्वादनुसार
ऑरेगैनो       -  1 /4  tsp
 मॉजरेला चीज़       -   1/2 cup

विधि
1 tbsp  तेल और पानी   गरम करे  pan  मे।
पास्ता  उबाले  और छान  ले
मक्खन  को पैन  में गरम  करे।
पयाज  डाले  और 1  - 2  मिनट  चलाये।
ऑरेगैनो  डाले और मैदा ,काली  मिर्च डालकर चलाये
धीरे - धीरे कर कर दूध डाले।
पास्ता ,क्रीम  और मॉजरेला चीज़  मिलाये।
नमक डालकर गैस बंद कर दे
INGREDIENTS
Pasta    -   1 cup
Milk     -  2 cup
Chopped onion   -  1
All purpose flour /maida    -     2 tbsp
Butter  -  2 tbsp
Cream   -  1 tbsp
Black pepper powder  -   1/4 tsp
Salt    -   to taste
Oregano    -  1/4 tsp
Mozarella  cheese     -     1 cup

METHOD
Heat 1 tbsp oil and water in a pan.
Boil the pasts and strain it.
Heat butter in a pan.
Add onion and saute for 1 -2 mins.
Add oregano,all purpose flour/maida and black pepper powder and saute for one mins.
Add milk little by little.
Add pasta,cream and mozarella cheese.
Add salt and mix well.
Turn off the flame,garnish with cherry tomato and herbs.
Serve hot,

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